Mijn vrouw Jose (50) en ik Henk (52) zijn aan het eind van dit jaar 25 jaar getrouwd, in voor en tegenspoed kijken wij terug op mooie jaren en een stabiel huwelijk. Seksueel voelen wij ons nog altijd tot elkaar aangetrokken. Wij doen en laten ook dingen om er aantrekkelijk voor elkaar uit te blijven zien, wij realiseren ons natuurlijk goed dat wij inmiddels tot de middelbare leeftijdsgroep behoren, maar gelukkig nog wel gezegend zijn met een open mijnt in een gezond lichaam.

Wij delen openhartig onze seksuele fantasieën, maar sinds een paar maanden is één van de fantasieën van mijn vrouw werkelijkheid geworden, wij doen op dit moment nieuwe geile ervaringen op waar wij in het verleden alleen maar over hadden gefantaseerd. Dingetjes uitgesproken die in ons opkwamen als wij lagen te seksen. Het volgende gebeurde begin juni 2016 bij ons thuis zonder daar vooraf daadwerkelijk met elkaar over te hebben gesproken.