Hijgend lag ik op mijn rug in het warme grote bed en keek verdwaasd omhoog naar het plafond. Mijn hart ging te keer alsof ik een marathon had gelopen en mijn ledematen trilden. Niet van de kou, maar van alle opwinding, die ik in de afgelopen uren heb mogen doorstaan.

Ik lag alleen in een bed, waarvan de lakens doorwoeld en gekreukt waren. De plek naast me voelde klam en warm aan en ik rolde opzij om mijn gezicht op die warme plek te leggen.

Snuivend nam ik de geuren in mij op en als een heet visioen kwamen de beelden van de afgelopen uren weer voor mijn ogen gevlogen. Elk beeld, elk geluid en elk aspect was helder, alsof het voor mijn ogen opnieuw gebeurde.

Haar huid voelde nog warm op mijn huid. Mijn lippen voelden nog haar lippen en op mijn tong lag nog de smaak van het heerlijke vocht, dat zij zo rijkelijk liet stromen in haar opwinding. Mijn slappe en vermoeide pik voelde nog de oneffenheden van het innerlijke van haar schede. Mijn vingertoppen velden nog elk stukje van haar huid, waar ik daarnet nog zo kwistig over heb gestreeld. In mijn gedachten zag ik haar roomblanke huid, haar stijve roze tepeltjes op haar stevige, maar o zo zachte borstjes, die niet groter waren dan een B-cup, maar perfect waren in hun kleine formaat.

Ik lag nog heerlijk te mijmeren toen ik opeens zachtjes hoorde zingen. Ik keek naar de deur, die naar een aangrenzende badkamer leidde. Een warme stem zong een liedje dat ik heel goed kende en ik heel vaak gehoord had. Het was het liedje dat mijn tante altijd zong als ze mij in bed instopte als ik, als kind, bij haar bleef logeren.

Mijn hart vulde zich met emoties en ik stond op. Heel voorzichtig om geen geluid te maken liep ik naar de badkamerdeur, die op een kier stond en gluurde naar binnen. Door de walm van een hete douche zag ik de contouren van een lange, slanke vrouw, die haar lichaam aan het insoppen was met douchegel. Door het enigszins wazige glas van de douchecabine zag ik die heerlijk wolk knarood haar in lange slierten over haar ranke rug vallen, tot net boven haar perfect gevormde kont. Een kont waar net mijn onderlijf nog tegen aan had liggen stoten. Ik opende de badkamerdeur nu helemaal en ging in de deuropening ongegeneerd staan kijken hoe de mooie roodharige vrouw zichzelf zacht zingend aan het schoonspoelen was.

Na een paar minuten gingen de twee halve deurtjes van de douchecabine open en de vrouw stapte sierlijk in al haar naaktheid voorzichtig het zachte matje op, dat voor de douche op de grond lag. Pas toen ze haar handdoek van de houder pakte, merkte ze mij op en zonder haar naakte lijf te bedekken zei ze met een brede glimlach op haar mooie lippen:

“Hey Rob. Kwam je ook douchen? Het water is heerlijk.”

Ik stapte zwijgend de badkamer binnen, liep op de vrouw af en gaf haar een zeer intieme zoen, waarbij ik haar natte lijf dicht tegen mijn nog dampende lichaam aan drukte. Na de zoen liet ik haar los en zei zachtjes:

“Alleen als ji me in wilt zepen. Net als vroeger.”

“Ok dan.” Zei ze grinnikend. “Dan hoef ik me nu nog niet af te drogen. Kom maar.”

Samen stapten we onder de douche, waar we elkaar als echte geliefden hebben vertroeteld onder de krachtige stralen van de douche. Het weekend was op een heerlijke manier begonnen en zou nog lang duren.